2013年4月26日星期五

nike sko - og falanger av hånden

Den Zhang Sword Pond Xianshibumiao hoppe trinn,nike sko, skyndte Chezhao, Kankan unngå trekk som tilsynelatende tilfeldig! De fleste bare kjenner mannen sverdet skarp, men jeg vet ikke i mot at rytmen sakte introdusert Zhang Jianchi til boksing er ekstremt kraftig for å holde angrepet kuppet! Slik som svar på den kunnskapen ikke bryter den mystiske lett, når knyttneve håndflaten rørende, boksing palm root mot den nedre kanten av knokene, en fremover og oppover kraft for å presse knyttneven for angrep fra den omvendte Juli klemme en innlevering, og falanger av hånden, til metacarpal, carpal fiender brutt brutt, ikke mer styrke kjempe tilbake!

Er hoppet for å unngå poenget med en bombe,nike norge, Xie Fei himmel føtter som rask som det vaklet som en saks sparke å gå rett til den personens hode ghd nz - you see him arrogant. Da mannen så to slag samtidig komme til ingenting, Zhang Jianchi føtter gull-lignende snitt til hodet sparket igjen og igjen for å trekke tilbake et halvt skritt til venstre litt, nakne øyne baoshe, ikke dodge, høyre hånd sverd kaller slamming Roaring med fra semi-buen skygge rak, Zhang Jianchi ben. Den Uventet Zhang Jianchi flytte føttene fort som lynet Erlongxizhu var faktisk en finte! Ettersom mannen kroppsbygning bare flytte Zhang Jianchi føttene plutselig press, mens en samling av magen, er fortsatt i luften, hadde allerede blitt skjev oppreist flagre som hender strukket fremover sonde, bøyde meg bare kutte under Janus flash!

nike shox Egentlig finne korrespondanse til kniven i full ment å Zhang Jianchi vekst noe, så fort, men også bli en hit kan ikke unngå de dødelige kutt ghd nz sale - Eighty or a few people! Som alle vet Zhang Jianchi med utrolig at er uvirkelig! Original, Zhang Jianchi i unngåelse som flytter presset håndflaten når folding bein, hadde allerede kastet ett blikk egne verktøy og prøve drage sverd på bakken ikke langt foran sine egne øyne se ghd nz sale - I also still growing, Battle for anledningen, lyset som er gitt liv og død, er det ikke rom for nike shox har mulighet til rolig plukket opp sverdet ghd nz - drank so much alcohol. nike shox Mind og lyn umiddelbar beregning har blitt fikset, og derfor to påfølgende slag er avledningsmanøver offensive uvirkelig, er mannen i det første trekket igjen første uttak på halv-trinn, den andre tiltaket til venstre igjen ensidig ghd nz - his eyes light stood, bare faller ut av veien for å ta sverdet av plassen!

没有评论:

发表评论