2013年8月31日星期六

www.shoxskove.com nike shox mcg452

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ !nike free run, 22. november er planlagt for den japanske og den japanske øygruppen atskilt med et hav av Han- halvøya Vladivostok, sovjetiske Harbor, Hong Kong og andre Far Eastern havnebyen Temple luftangrep dag. Denne dagen tidlig om morgenen, solen vil stige i havet fra øst opp, ikke en sky i luften selv, høy synlighet, er faktisk en egnet luftangrep godt vær. For å bedre de fiendtlige flyangrep kan startes når som helst tidlig varsling og veiledning til kamp, ​​deployert til Gulehavet, Cheju -stredet, den Tsushima stredet stredet of the Sea of Japan og Sakhalin luftskip radar 6-12, den japanske øygruppen Sakhalin og de omkringliggende områdene døgnkontinuerlig overvåking.

I disse dager, bakken mannskapet er opptatt hele dagen og natten, alle i stand til å angripe fly og personell har gjort full forberedelser, fly tilgjengeligheten på over 95 prosent. En oase i et hav i løpet av de tre høytliggende rekognoseringsfly s3 er i samsvar med rutefly fly, tidlig om morgenen avreise rekognosering skvadron sjef løytnant og sine gamle Bo nike free piloter sammen, nok en gang kjent med den nåværende sac longchamp solde kunnskap om bakken utplassering av japanske luftvern enheter, minne s4 med radar og stor høyde rekognosering av luftfartøy-detekterte plasseringen av japansk artilleri -gruppen, og i luften for å gjøre et detaljert kommentar på kartet.

Men med to propeller og jetmotorer kombinert kraft s3 Hun rekognosering,nike shox, det er opp til 810 km / t hastighet, slik at bakken er svært vanskelig å fange ildledningssystem, og dette er den perioden av tid s3 rekognosering ofte trengte inn japansk luftrom, den japanske kysten tidlig varsling radar og nøyaktig, men det er ingen respons, men de japanske jagerfly grunner, s3 flight hastighet, slik at all den japanske piloter Fortvilelse, påfølgende scrambled å avskjære ingen nytte, frustrert men desperate japanske flyvåpenet hadde forlatt unødvendige handlinger.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论