2013年9月10日星期二

www.shoxskove.com billige nike shox yjw395

Utenlandske til innenlandske forretningsførselen modus har blitt rapportert mange,nike sko norge, har kinesiske folk lært mye. Dette er eksisterer misligholdte eiendeler i fysisk form, solgt til utlendinger vil være i stand til å foreta en opptelling, og hvorfor kinesiske folk ikke vil gjøre? Hvorfor ikke bli solgt til kinesiske folk gjør, men å bli pakket for salg? Mange utenlandske finansinstitusjoner i landet har det privilegium kompradorkapitalistene agenter, og selv amerikansk lov er foraktet, og ikke minst Kinas juridiske system er ikke perfekt ? Lyst til å skjære opp statlige eiendeler i Kina, er faktisk en veldig enkel ting.

Southern Province ullvarefabrikk ting har en veldig klar forståelse, og derfor søke å nike free rapportering. Sør ullvarefabrikk største longchamp soldes problemet er finansiering, er den andre administrative spørsmål. Jiang Sheng vann på omfanget av sykdommen veltalende Road, Jiangnan ullvarefabrikk hvis den provinsielle regjeringen kan gi mer enn to hundre millioner yuan for å gi støtte til teknologisk endring, så i hvert fall det ikke vil falle inn i denne sørlige ullvarefabrikk nødsituasjon. Hvis ullvarefabrikk i Sør intern reform, eliminere oppsigelser, for å endre gjeldende enormt, men ineffektiv ledelse mekanisme, da kostnaden kan spare om lag 30 prosent av midlene, vil du stå opp når den ikke er vanskelig.

nike sko Se eksempler, enten fra kvalitet og pris er på avansert internasjonalt nivå, kombinert med den innenlandske lave lønnskostnader, ingen grunn til å miste penger. Jiang Sheng vann veldig sikker svarte. Det største problemet Jiangnan ullvarefabrikk, faktisk, hovedsakelig for tung byrde på bedriftene. Store statseide selskaper er generelt store, og for å lette ytelser til ansatte, selskaper som Jiangnan ull inne, må vi anta at foretatt av selskaper, skoler, sykehus og andre velferdsgoder institusjoner og alle åpne, disse kostnadene i fredstid kan ikke se, men til selskapene møter vanskeligheter når det blir overveldet.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论