2013年2月24日星期日

designer nike free TR2 på salg

Hverandre stille i lang tid, trodde statisk til nike shox dame ingen andre, litt ubehagelig punkt, tonen i misnøye og spurte: "Hvem snakker jeg henger!""Er dette nike telefon?" Woman stemme litt rådvill, og litt utforskning av ukjent, selv om uttalen er ikke veldig nøyaktig, og fremdeles være i stand til å høre det snakke med henne hva.

"Ja, dette er mindre Zhong telefon du Which?" billige nike sko høflig spurt bell Che bodde i Europa for det kommende året, mer enn tjue og hans venn, nike gjetning.Avslører spor av egenrådig og dominerende kvinnens stemme er svært høy-handed, ikke veldig standard mandarin, høres veldig mye ut som en kvinne vant til under kommando, et slags innbilsk stolthet.

Avsky Mo Mingzi studenter, nike shox sko ta en titt på døren av et bad, blomstrende snev av et smil, svært vennlig og svært elskverdig autentisk: ". Unnskyld, vil du kalle dette Chol Chol min kone og barn er ikke praktisk å svare på telefonen"Hun ønsker ikke å forstå forviklinger mellom dem, er nike hjerte fylt med alt sitt ok, som nike slike problemer, hvis ingen ettertraktede kalt problem.

没有评论:

发表评论